Personal Flow:  voor uw Personal trainer, Pilates en Yoga

Hartelijk welkom bij Personal Flow, uw kennismaking in de regio Den Bosch met Personal Training, Pilates en yoga. Personal Flow is er voor u, als u even echt de tijd wilt nemen voor uzelf.

U vindt ons in Schijndel, een bruisende plek in de nabijheid van Den Bosch. Yoga is een levenswijze die ook voor u veel kan betekenen. Wij  maken u graag wegwijs in deze boeiende wereld van bewustwording, bijvoorbeeld door middel van workshops of een personal trainer. Personal Flow staat voor bewustwording, beweging en beleving.

Een personal trainer voor u in de buurt van Den Bosch

Een personal trainer klink veelal nog als een luxe, maar niets is minder waar. De juiste aandacht aan lichaam en geest besteden is nooit een luxe, maar een prioriteit. Dat verdienen we allemaal en dat is voor u niet anders. Bij een personal trainer moet u vooral denken aan de juiste begeleiding, volledig afgestemd op uw mogelijkheden en uw doelstelling. Uw personal trainer is een expert op het gebied van voeding, coaching, lifestyle, training en medisch fitness. Na een periode van personal training weet u precies wat goed voor u is, dus waarom zou u zelf de begeleiding van een personal trainer niet overwegen? Als u zelf al enige tijd bezig bent om uw levensstijl op een hoger, gezonder niveau te brengen, dan is juist de hulp van een personal trainer zeer welkom. Middels een vrijblijvend intakegesprek maakt u uw wensen kenbaar en stellen wij samen met u concreet haalbare doelen. Op onze website vindt u nog veel meer informatie over het samenwerken met een personal trainer.

Yoga en workshops in yoga voor Den Bosch en omgeving

Yoga is een geweldige aanvulling op uw leven en heeft de afgelopen jaren met recht bewezen geen trend of hype te zijn. Het biedt zoveel voordelen en het verrijkt lichaam en geest, door inspanning, ontspanning, bewustwording en loslaten. Om de juiste plek in uw leven te vinden voor yoga, raden wij u absoluut aan om eens bij Personal Flow langs te komen. Hier wordt  u te woord gestaan door professionals met passie voor yoga. Mede door een prachtige locatie in Schijndel, De Glazen Boerderij, wordt yoga een compleet andere beleving. Wanneer u bijvoorbeeld in een drukke stad als Den Bosch woont is het heerlijk om yoga te kunnen doen en op een heerlijke plek tot rust te komen. Wij begroeten u graag per bij Personal Flow.

Diverse workshops voor de omgeving Den Bosch

Naast alle besproken mogelijkheden, biedt Personal Flow ook een aantal erg mooie workshops aan. Op onze website www.personal-flow.nl/workshops ziet u welke workshops wij zoal verzorgen. U kunt bijvoorbeeld de workshop Detox & Balans bij ons volgen. Dit is een van de workshops die wij van harte aanbevelen en die ook erg goed ontvangen is. Ook workshops voor bijvoorbeeld uw vriendinnendag zijn aan ons besteedt. Wij informeren u  graag persoonlijk of via onze website over tal van andere workshops! Parkeren kan gratis in parkeergarage Lochtenburg.

Hier vindt u ons:

Powered by