Piloxing

Piloxing ®

PILOXING ® is een fitnessprogramma dat op unieke wijze het beste van Pilates, boksen en dansen combineert in een high-energy interval training. Het is een pittige training die bewegingen in zeer hoog tempo afwisselt met Pilates balansoefeningen. Zweten is gegarandeerd.

 

PILOXING ® baseert zich op de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van trainen. PILOXING ® gaat uit van gemeenschappelijke elementen in Pilates en boksen. Bij zowel boksen als Pilates beweeg je vanuit de core. Daar komt de kracht in de beweging vandaan. Voor stabiliteit voer je het uit op blote voeten of met speciale antislip sokken. Zo maak je je voeten en benen sterker, verbrandt je nog meer calorieën en verhoog je je uithoudingsvermogen.

 

Tijdens de trainingen draag je verzwaarde PILOXING handschoenen van ongeveer 250 gram per stuk. Hierdoor verstevig je je armen en je huid nog meer en verbeter je de gezondheid van je bloedvatensysteem.

De opbouw van de trainingen zorgt voor extra vetverbranding. Het resulteert in een verhoogde stofwisseling, betere conditie, minder stress en een hoger energie level.

 

Vrijdagochtend om 9.00